Destiny TTR™
Over-Ear Hoofdtelefoons

360°
View

€ 299,99

Availability: In stock

€ 299,99
Made for iPod, iPhone, and iPad

Ultiem Comfort

Lichtgewicht gewatteerde headset gemaakt van recyclebaar aluminium en zacht leer.

Over-Ear Ontwerp

Ultra-zacht lederen oorschelpen en geluidsisolerende techniek tegen ongewenste geluiden van buiten.

Milieu Vriendelijke Materialen

Ontworpen en gebouwd met recyclebaar aluminium, roestvrij staal, en ultra-zacht leer.

Hoogwaardig Geluid

Op maat gemaakt audio-systeem is voorzien van high-definition, 40mm moving coil drivers in aluminium behuizingen.

Style: Iron

Inspired by Nature in Beauty

Echt een prestatie. Het is het hoogtepunt van natuurlijke materialen en technologie die samenkomen om mooie muziek te maken. Roestvrij staal, leer en hoogwaardig gerecycled aluminium vormen de mix om een opvallende, stijlvolle look te creëren. En de prestaties voldoen aan die look. De hoofdtelefoon, uitgerust met een, door batterijen gevoed noise-cancelling systeem, reproduceert een intiem, authentiek geluid waarmee je echt de muziek voelt. Het is een ervaring die de ziel zal vullen met muziek.

 • Over-Ear Ontwerp

  On-ear ontwerp voor uitzonderlijk comfort, zelfs tijdens lange luistersessies. 12Hz - 23kHz frequentie geeft heldere geluidsweergave. En een 40-millimeter dynamische moving coil speaker zorgt voor de geluidsweergave.

 • Vergulde Stekker

  Rechthoekige, 3,5-mm vergulde stekker, ontworpen om te passen in een verscheidenheid van audio apparatuur en zodoende een hoogwaardige aansluiting te creëren.

 • Recyclebaar Aluminium

  Recyclebaar aluminium ring die van hoge kwaliteit is, draagt ​​bij aan duurzaamheid en houdt materialen uit de afvalstroom.

 • Met Stof Bekleed Snoer

  130 cm Rastafari gekleurd snoer voorkomt knopen en is speciaal ontworpen om te beschermen tegen statische lading, zodat het heldere geluid behouden blijft.

 • Gerecyclede Verpakking

  Onze verpakkingen zijn vervaardigd uit pulp, gerecycled kunststof en gerecycled papier, om de afvalstroom te verminderen. Wij verzoeken je dringend om de verpakking op verantwoorde manier af te voeren.

 • If you are looking for a noise canceling headphone that has kickin' bass and looks pretty darn original, House of Marley's new Destiny should be considered.

 • We're more than proud to offer the Marley headphone line… we are excited to promote a company that so tightly adheres to such positive core values.