Over-Ear hoofdtelefoons

OVER-EAR HOOFDTELEFOONS

Marley geluidsisolerende Over-ear-hoofdtelefoons laten nauwkeurig en realistisch geluid samensmelten met prachtige stijl. Gemaakt van milieu vriendelijke materialen zoals roestvrij staal, recyclebaar aluminium en echt leder. Deze hoofdtelefoons zijn net zo robuust als ze mooi zijn. Dompel uzelf onder in uw favoriete muziek.

 • Destiny TTR™ Over-Ear Hoofdtelefoons

  Destiny TTR™
  Over-Ear Hoofdtelefoons

  € 299,99

  Echt een prestatie. Het is het hoogtepunt van natuurlijke materialen en technologie die samenkomen om mooie muziek te maken. Roestvrij staal, leer en hoogwaardig gerecycled aluminium vormen de mix om een opvallende, stijlvolle look te creëren. En de prestaties voldoen aan die look. De hoofdtelefoon, uitgerust met een, door batterijen gevoed noise-cancelling systeem, reproduceert een intiem, authentiek geluid waarmee je echt de muziek voelt. Het is een ervaring die de ziel zal vullen met muziek.

 • Rise Up™ Over-Ear Headphones

  Rise Up
  Over-Ear Headphones

  From € 149,99

  Natural materials and unique styling come together in this innovative and inspired new design from Marley. The Rise Up utilizes custom tuned 50mm dynamic drivers to deliver crisp, clear sound.

Rewind