Redemption Song™
On-Ear Hoofdtelefoons

360°
View

€ 199,99

Availability: In stock

€ 199,99
Made for iPod, iPhone, and iPad

Ultiem Comfort

Lichtgewicht gewatteerde hoofdband gemaakt van duurzame gelooid leer.

On-Ear Ontwerp

Ultra-zachte oorkussens zorgen voor comfort en isolatie van geluiden van buitenaf.

Milieu Vriendelijke Materialen

Ontworpen en gebouwd van recyclebaar aluminium, staal, en canvas die bijdragen ​​aan duurzaamheid en houdt materialen uit de afvalstroom.

Hoogwaardig Geluid

High-definition, 40mm moving coil drivers zorgen voor een eersteklas muziekervaring met verbazingwekkende bas en alle details van een live optreden.

Style: Harvest

 • Redemption Song™ On-Ear Hoofdtelefoons

Realism and Comfort

Speel je favoriete muziek. Deze hoofdtelefoon staat ​​voor vrede, liefde en saamhorigheid. De Redemption Song hoofdtelefoon is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is in staat een krachtige bas en helder geluid te reproduceren.

 • On-Ear Ontwerp

  On-ear ontwerp voor uitzonderlijk comfort, zelfs tijdens lange luistersessies. 17 Hz - 20 kHz frequentie geeft heldere geluidsweergave. En een 50-millimeter dynamische moving coil speaker zorgt voor de geluidsweergave.

 • Vergulde Stekker

  Rechthoekige, 3,5-mm vergulde stekker, ontworpen om te passen in een verscheidenheid van audio apparatuur en zodoende een hoogwaardige aansluiting te creëren.

 • Recyclebaar Aluminium

  Recyclebaar aluminium ring die van hoge kwaliteit is, draagt ​​bij aan duurzaamheid en houdt materialen uit de afvalstroom.

 • Met Stof Bekleed Snoer

  130 cm Rastafari gekleurd snoer voorkomt knopen en is speciaal ontworpen om te beschermen tegen statische lading, zodat het heldere geluid behouden blijft.

 • Gerecyclede Verpakking

  Onze verpakkingen zijn vervaardigd uit pulp, gerecycled kunststof en gerecycled papier, om de afvalstroom te verminderen. Wij verzoeken je dringend om de verpakking op verantwoorde manier af te voeren.

 • We're more than proud to offer the Marley headphone line… we are excited to promote a company that so tightly adheres to such positive core values.