Redemption Song™
In-Ear Oortelefoons

From € 79,99

* Required Fields

See colors below

Made for iPod, iPhone, and iPad

In-Ear Ontwerp

Vijf verschillende maten van oordopjes zorgen voor optimaal comfort en geluidsisolatie .

Met Stof Bekleed Snoer

130 cm Rastafari gekleurd snoer voorkomt knopen en is speciaal ontworpen om te beschermen tegen statische lading, zodat het heldere geluid behouden blijft.

Milieu Vriendelijke Materialen

Ontworpen en gebouwd met FSC-gecertificeerde esdoorn en sapele hout en recyclebaar aluminium.

Superieur Geluid

Sterke bas geleverd door op maat ontwikkelde akoestische systemen met high-definition 9mm moving coil drivers in afgestemde behuizingen.

 • Redemption Song™ In-Ear Oortelefoons
 • Redemption Song™ In-Ear Oortelefoons

Real Sound, Feel the Beat

Pure oprechtheid is wat je krijgt met Redemption Song. Gepolijst FSC-gecertificeerd hout, duurzame stoffenkabel, grip inkepingen - er is niet een detail gemist. En het geluid is net als het ontwerp - echt. Elke noot wordt gehoord precies zoals het bedoeld was, met een prachtige bas.

 • In-Ear Ontwerp

  In-ear ontwerp voor een diepe bas, met een frequentiebereik van 10Hz - 22kHz voor het authentieke geluid en een 9-millimeter driver, 16 Ohm impedantie en een dynamische micro-luidspreker met neodymium magneet voor de geluidsweergave.

 • Vergulde Stekker

  Rechthoekige, 3,5-mm vergulde stekker, ontworpen om te passen in een verscheidenheid van audio apparatuur en zodoende een hoogwaardige aansluiting te creëren.

 • Recyclebaar Aluminium

  Recyclebare aluminium ring, van hoge kwaliteit, draagt ​​bij aan duurzaamheid en houdt materialen uit de afvalstroom.

 • Met Stof Bekleed Snoer

  130 cm Rastafari gekleurd snoer voorkomt knopen en is speciaal ontworpen om te beschermen tegen statische lading, zodat het heldere geluid behouden blijft.

 • Gerecyclede Verpakking

  Onze verpakkingen zijn vervaardigd uit pulp, gerecycled kunststof en gerecycled papier, om de afvalstroom te verminderen. Wij verzoeken je dringend om de verpakking op verantwoorde manier af te voeren.

 • We're more than proud to offer the Marley headphone line… we are excited to promote a company that so tightly adheres to such positive core values.