In-Ear Oortelefoons

IN-EAR OORTELEFOONS

Marley In-ear-oortelefoons zijn klein, compact en bereid om de zwaarste bas aan te kunnen. In feite is elk paar speciaal gebouwd voor robuuste bas en “best-in-class” geluid. Geïnspireerd door de muziek en visie van Bob Marley, is er een verscheidenheid van stijlen om uit te kiezen, dus als u op zoek bent naar iets kleurrijks, expressiefs of stijlvols en verfijnds, het is hier te vinden.

 • Legend™ In-Ear Oortelefoons

  Legend™
  In-Ear Oortelefoons

  € 199,99

  The flagship in-ear from Marley. Premium balanced armature design that allows for a smaller profile, while delivering exceptional sound quality. Streamlined aluminum body with an FSC certified sapele wood accent piece combine to create a highly sophisticated look. Soulfully designed and engineered to perform.

 • Redemption Song™ In-Ear Oortelefoons

  Redemption Song™
  In-Ear Oortelefoons

  From € 79,99

  Pure oprechtheid is wat je krijgt met Redemption Song. Gepolijst FSC-gecertificeerd hout, duurzame stoffenkabel, grip inkepingen - er is niet een detail gemist. En het geluid is net als het ontwerp - echt. Elke noot wordt gehoord precies zoals het bedoeld was, met een prachtige bas.

 • Conqueror™ In-Ear Oortelefoons

  Conqueror™
  In-Ear Oortelefoons

  From € 79,99

  Ga voor de combinatie van design, hoge geluidskwaliteit en milieuvriendelijke materialen in een oortelefoon, welke de levensstijl van Marley op elke manier belichaamt. Doe ze in je oren, luister naar de bas en beleef elk geluid in de rijkdom waarvan het de bedoeling was om gehoord te worden - geen geluid blijft ongehoord.

 • Smile Jamaica™ In-Ear Oortelefoons

  Smile Jamaica™
  In-Ear Oortelefoons

  From € 29,99

  Klein en eenvoudig. De Smile Jamaica in-ear oortelefoon: wat je ziet is wat je krijgt. We hebben de in-ear oortelefoon teruggebracht naar de essentie. Opgebouwd met behulp van natuurlijke materialen en gerecyclede kunststoffen. De muziek weergave is helder, en in tegenstelling tot de geringe omvang is de bas zeer goed.

 • Uplift™ In-Ear Oortelefoons

  Uplift™
  In-Ear Oortelefoons

  From € 29,99

  Made with earth-friendly materials, Uplift is comfortable, slick, and composed of recyclable aluminum and FSC certified sapele or beech wood. The logo is machined out of the aluminum chassis and then bead blasted or tumbled for an aged effect and added durability.

Rewind